Інформаційні матеріали лабораторії гігієни харчування та безпечності харчової продукції

4 червня 2024 р. Робоча нарада Міністерства освіти і науки України та команди реформи шкільного харчування: кроки реалізації реформи шкільного харчування

24 травня 2024 р. Круглий стіл на тему «Продажі продуктів харчування через Електронний каталог товарів та закупівель на e-tender «Prozorro Market»: Як розширити ринок збуту під час війни. Основні виклики та перспективи, які дає «Prozorro Market»

18 квітня 2024 р. Презентація нового Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти та інших дитячих закладах

13 березня 2024 р. Зниження споживання солі: важливий крок у підтримці здоров’я (до Всесвітнього тижня обізнаності про сіль)

23 травня 2023 р. Проблема забезпечення шкільним харчуванням дітей з особливими дієтичними потребами

17 лютого 2021 р. Пропозиції щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС» № 4554

14 травня 2020 р. Харчування дітей в умовах соціальної ізоляції. Інформація лабораторії профілактики аліментарно-залежних захворювань ДУ «ІГЗ ім. О.М. Марзєєва НАМНУ»

Достатнє та безпечне харчування – найголовніше право дитини

Питний режим та харчування дитини у спекотну погоду влітку

Рекомендації щодо вживання води для дітей різного віку

Рекомендації щодо здорового харчування школярів

Харчування дітей в умовах карантину

Чи слід очікувати швидких результатів від реформи шкільного харчування?